Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/conveniente/public_html/_common2/img.php on line 54

Warning: getimagesize(https://conveniente.ro/_admin2/uploads/148/646x404.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/conveniente/public_html/_common2/img.php on line 54
Cîţu: „Consiliul de Administraţie al BNR, convocat la Dragnea în birou. Mugur Isărescu trebuie să dea un răspuns”. Suciu respinge afirmaţiile
Cîţu: „Consiliul de Administraţie al BNR, convocat la Dragnea în birou. Mugur Isărescu trebuie să dea un răspuns”. Suciu respinge afirmaţiile

Cîţu: „Consiliul de Administraţie al BNR, convocat la Dragnea în birou. Mugur Isărescu trebuie să dea un răspuns”. Suciu respinge afirmaţiileUPDATE 15.30 Purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale, Dan Suciu, a negat că membri ai Consiliului de Administraţie al BNR ar fi participat l. A. O şedinţă convocată de Liviu Dragnea în biroul său de la Camera Deputaţilor, los angeles care ar fi fost prezent şi Darius Vâlcov, legată de execuţia bugetară pe primele cinci luni ale Guvernului, potrivit News.Ro.

***

„Un povestitor spune că, îngrijoraţi de raportul publicat de mine, mai ales de prognoze, Dragnea şi cu Vâlcov au hotărât duminică să ia măsuri excessive. Au convocat în biroul lui Dragnea de l. A. Camera Deputaţilor o mega reuniune cu invitaţi verificaţi. Scopul acestei întâlniri: măsuri urgente pentru a corecta derapajul economic al României în care tot ei ne-au băgat”, a scris Florin Cîţu pe profilul său de Facebook.

Senatorul PNL spune că los angeles Dragnea în birou au fost convocaţi inclusiv membrii Consiliului de Administraţie al BNR, şeful Comisiei Naţionale de Prognoză şi cel al ANAF.

„Liviu Dragnea (oare cu ce putere?) a convocat los angeles această întâlnire şi Consiliul de Administraţie al BNR. Hai că asta e cea mai tare! Şi uite aşa au apărut los angeles Camera Deputaţilor, printre alte limuzine, şi limuzinele membrilor CA al BNR. Închideţi ochii şi imaginaţi-vă cum Darius Vâlcov a început să le dea ordine lui Georgescu, Gherghina etc… Mai adăugaţi aici şeful de l. A. CNP şi pe cel de l. A. ANAF. Iar lista nu se opreşte aici”, a mai scris Cîţu.

Liberalul îi cere guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, să dea câteva răspunsuri în legătură cu respectiva întâlnire.

„BNR şi cei care o conduc sunt implicaţi direct în programul de guvernare al PSD? Dacă da, atunci e foarte grav. Ştie guvernatorul BNR de această participare? Dacă da, care este baza legală în care s-a aprobat această întâlnire? La această întâlnire a fost propus Voinea prim-ministru? Consideră guvernatorul BNR că o astfel de participare este în concordanţă cu principiile şi normele de conduită ale membrilor CA al BNR? Ce măsuri intenţionează să ia guvernatorul BNR pentru a ne asigura că BNR rămâne independentă politic?”, se mai întreabă senatorul liberal.

Bugetul widespread consolidat, care consist of atât bugetul de stat, cât şi bugetele de pensii şi de şomaj, a încheiat primele cinci luni ale acestui an cu un deficit de 2,17 miliarde lei, reprezentând zero,27% din PIB, în creştere de aproape trei ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţile în care ritmul de creştere a cheltuielilor a depăşit avansul încasărilor, arată datele publicate pe web site-ul Ministerului Finanţelor. Principala cauză a deficitului a fost creşterea puternică a cheltuielilor în luna mai, care a dezechilibrat bugetul şi a produs un deficit lunar record, de 3,5 miliarde lei.

 


Firma de Curatenie Bucuresti, Best Cleaning Experts este cea mai buna firma de curatenie din Bucuresti.

Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate germana. Acest lucru ne mentine in topul celor mai bune firme axate pe domeniul curateniei, lucru relevant in cresterea numarului de comenzi in fiecare zi.

Optati pentru oricare dintre serviciile oferite de Best Cleaning Experts, iar un consultant va va face o evaluare corecta si detaliata asupra curateniei dorite, astfel incat sa primiti un raport pret-calitate optim. Pentru ca suntem o Firma de Curatenie Bucuresti cu o experienta vasta, ne vom ocupa chiar si de cele mai inaccesibile locuri pentru a oferi curatenia potrivita caminului dumneavoastra.

Ne gasiti pe: https://bestcleaningexperts.ro/

1 Comentariu


    How do you stretch your Achilles? July 22, 2017, 1:31 pm

    What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I've found It positively helpful and it has helped me out loads. I'm hoping to contribute & help different users like its aided me. Great job.

LASA UN COMENTARIU

Form comment here