Casa si amenajari

Casa si amenajari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Site-uri

Pompe Submersibile si importanta lor in domeniul casei voastre

Pompele de vacuum: sunt pompe submersibile de vid destinate aplicațiilor specifice de laborator si procese de productie pilot, utilizate pentru pentru medii agresive chimic, filtrări în flacoane, uscare de geluri, distilarea în vacuum, transfer de gaze cu vapori, comprimarea gazelor,.

Citeste mai mult
Alegerea potrivita a unor Pompe Centrifuge

Aceste pompe centrifuge reprezinta o subcategorie a clasei mai largi a pompelor de apa, fiind destinate spre a fi folosite subacvatic in diferite scopuri, cum ar fi pomparea apei curate, murdare, a apelor reziduale sau a foselor septice.

Citeste mai mult
Pompe Centrifuge si submersibile JIER vandute de Amitech

Produsul pompe centrifuge si submersibile JIER este vandut de firma Amitech si face parte din categoria de produse Pompe submersibile. Pentru mai multe detalii (pret, promotii sau sfaturi de specialitate) despre produsul pompe centrifuge JIER puteti contacta firma Amitech prin intermediul unei cereri de oferta de mai jos.

Citeste mai mult
Despre Pompe Centrifuge si utilizarea lor in domeniul gospodariei

Denumirea de pompe centrifuge este utilizata pentru generatoarele hidraulice care vehiculeaza lichide (maresc energia fluidelor practic incompresabile si relativ grele).

Citeste mai mult
1