Directoare web

Directoare Web SEO Maxim cu pachete de link building

IT&C

Directoare Web SEO Maxim cu pachete de link building

Descriere site
O afacere de succes nu se cladeste nici pe vise, nici pe incercari orbesti. Directoare web sau link building-ul (in romana, construire de link-uri) este una dintre cele mai importante tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare si consta in obtinerea de link-uri (gratuite sau platite) pe diverse site-uri catre site-ul tau. Cea mai usoara metoda de a obtine link catre site-ul tau este schimbul de link-uri (mai este numit si reciprocal link - ro., link reciproc) prin intermediul unor Directoare web. Marele avantaj al acestei tehnici este dat de faptul ca negocierea pentru schimb are loc, de regula, pe un forum si pentru o perioada de cateva zile vei avea vizitatori reali. Depinde de calitatea continutului site-ului tau si de frecventa cu care, tu, ca proprietare de site actualizezi continutul, sa transformi acesti vizitatori ocazionali in vizitatori fideli.
Cea mai eficienta, si cel mai dificil de implementat este asa numita metoda "naturala" de obtinere de link-uri. Aceasta presupune ca vizitatorul sa aprecieze cu adevarat continutul site-ului tau si sa-l "recomande" vizitatorilor site-ului sau. Am vorbit despre metoda basic (ca sa ii spunem asa) de obtinere de link-uri si despre metoda de top. Pe langa acestea exista si o a treia metoda si anume, proprietarul unui site web plateste o suma de bani sau ofera un serviciu unui proprietar al altui site web pentru a pune link catre site-ul sau. Aceasta metoda este costisitoare din punct de vedere financiar, si eficienta atata timp cat site-ul pe care platesti ca sa ai link nu devine "ferma de link-uri".
SEO Maxim nu este singura lista de directoare web din Romania, insa este cea mai completa. Pe site se pune mare accent pe calitatea fiecarui director inscris, astfel ca acestea beneficiaza de statistici care le pot spune utilizatorilor daca inscrierea intr-un director sau altul merita efortul. In acest mod, lista este mereu actualizata la zi, iar acesta este un aspect foarte important in procesul de adaugare in directoare web, deoarece backlink-urile de pe directoare web ce nu mai sunt actualizate nu au aproape nici o valoare.
Pe forum, utilizatorii pot pune intrebari si pot porni discutii in ceea ce priveste avantajele, dezavantajele si tehnicile relevante pentru procedeele de inscriere in directoare. Webmasterii se pot informa astfel pentru a putea face inscrierea in regim propriu, fara a apela la servicii de inscriere, obtinand astfel link building 100% gratuit.