Pompe centrifuge

Pompe Centrifuge si submersibile JIER vandute de Amitech

Casa si amenajari

Pompe Centrifuge si submersibile JIER vandute de Amitech

Descriere site

Produsul pompe centrifuge si submersibile JIER este vandut de firma Amitech si face parte din categoria de produse Pompe submersibile. Pentru mai multe detalii (pret, promotii sau sfaturi de specialitate) despre produsul pompe centrifuge JIER puteti contacta firma Amitech prin intermediul unei cereri de oferta de mai jos. Solicita oferta Mesajul tau a fost trimis.

In procesul de proiectare al pompelor submersibile JIER s-au folosit cele mai recente dezvoltari tehnologice din domeniu. Pompa submersibila JIER este un produs conceput sa asigure atat siguranta in exploatare cat si performante ridicate, fiind destinat utilizarii in interior pentru acvarii si in jocuri de apa. Pompa este inzestrata cu un motor economic, puternic si fiabil. Motorul utilizat este de tip sincron, complet incapsulat in rasina epoxidica. Produsul are o garantie contra defectelor de productie si material de 12 luni, calculate de la data achizitiei. In cazul nerespectarii conditiilor de exploatare si intretinere, garantia este anulata.

Debitele volumice uzuale se incadreaza intre 200 m3/h in aeronautica si 55000 m3/h in conditionarea aerului, iar turatiile intre 3000 si 100000 rot/min. Debitele mici se realizeaza cu diametre mici si turatii mari, iar debitele mari cu diametre mari si turatii mici. Compresoarele frigorifice centrifugale de puteri frigorifice mici realizeaza 15-95 kW, functionand cu R134a, sau R114, au dimensiuni foarte reduse, sunt antrenate de turbine actionate de aer, la turatii de peste 100000 rot/min si sunt destinate climatizarii cabinelor avioanelor de transport.

Puterile frigorifice maxime ale compresoarelor centrifugale sunt limitate de dimensiunile acestora. C (climatizare) si -160° C (lichefierea metanului). Presiunile de refulare pot ajunge la 21 bar, iar raportul de comprimare variaza intre 2 si 30 (cu mai multe trepte de comprimare). Practic pot sa fie comprimatii toti agentii frigorifici. In compresoarele frigorifice se pot monta maxim 10 trepte (etaje) de comprimare si sunt posibile aspiratii multiple intre trepte, la diferite nivele de temperatura, astfel incat un compresor sa poata realiza mai multe nivele de temperatura scazuta.

Alegerea unei pompe centrifuge de suprafata trebuie sa se faca in functie de brandul care a construit-o, in functie de capacitatea de pompare si de nivelul de zgomot produs. Pompele de suprafata sunt ideale pentru zonele unde panza freatica este la mica adancime. Diferentele dintre pompele centrifuge de suprafata si cele submersibile pot fi destul de mari. Cele submersibile pot fi destul de costisitoare, insa au marele avantaj ca sunt destinate unor adancimi mult mai mari. Din acest motiv, este nevoie de pompe puternice, care sa faca fata unor solicitari mari. Pe langa aceste tipuri de pompe, intr-o casa s-ar putea sa ai nevoie si de alte tipuri de pompe centrifuge, cum ar fi cele pentru ape menajere.