Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/conveniente/public_html/_common2/img.php on line 54

Warning: getimagesize(http://conveniente.ro/_admin2/uploads/148/646x404.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/conveniente/public_html/_common2/img.php on line 54
Impozitul pe venitul global rămâne în grila Guvernului
Impozitul pe venitul global rămâne în grila Guvernului

Impozitul pe venitul global rămâne în grila Guvernului

„Începând cu 2018, vom reintroduce impozitul pe venitul international (IVG) los angeles nivelul persoanei fizice”, se arată în noul application de guvernare.
Programul păstrează una dintre menţiunile anterioare care arată că „pentru încurajarea mediului de afaceri, propunem reducerea impozitului pe venit, de l. A. Sixteen% la 10% şi a contribuţiilor de la 39,25% la 35%, începând cu 1 ianuarie 2018”. 

În cadrul acestui impozit, veniturile mai mici de 2.000 lei/lună vor fi scutite şi se vor introduce mai multe deduceri care să încurajeze economisirea, investiţiile şi creşterea standardelor de sănătate şi educaţie pentru populaţie. Totodată,începând cu 2018, va fi implementată procedura depunerii declaraţiilor de patrimoniu.
Acest sistem nu mai face însă trimitere la noţiunea de „impozit pe gospodărie”.

O altă schimbare este că nu se va mai completa o declaraţie de venit worldwide de către consultanţii fiscali, în numele membrilor gospodăriei. Implementarea se va face, însă, prin intermediul sistemului informatic integrat organizat l. A. Nivelul ANAF, „ceea ce va permite eliminarea risipei de timp din partea contribuabililor”. 
Aşa cum am mai scris, controversatul act normativ privind impozitul pe gospodării – vehement combătut de mediul de afaceri şi de societatea civilă – ar fi putut aduce pierderi uriaşe bugetului de stat. 
Şi asta doar dacă ne raportăm los angeles datoriile l. A. Stat de peste 2,three miliarde lei pe care le au în prezent circa 10.000 de persoane fizice şi l. A. Faptul că în noul sistem de impozitare nu va mai exista reţinere la sursă.    

Achizitionand unul dintre pachetele de Curatenie Birouri Bucuresti de la Best Cleaning Experts va veti bucura de o atmosfera placuta si relaxanta la birou si astfel angajatii vor deveni mai productivi. Apeland la o firma specializata nu veti mai avea grija platilor taxelor pentru femeia de serviciu si nici grija achizitionarii produselor de curatenie. In cadrul procesului de curatenie birouri Bucuresti, Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts se vor ocupa de tot ce inseamna curatarea biroului, de la ferestre la podea, mobila, componente calculator si tot ei vor aduce si produse profesionale de curatat. 

Firma de Curatenie Bucuresti ofera prin serviciile de curatenie birouri Bucuresti  o alternativa excelenta pentru externalizarea personalului auxiliar. Sunt avantajoase financiar, calitativ superioare prin folosirea de solutii de curatat si detergenti profesionali indisponibili in regim comercial, fara batai de cap cu personalul. Nevoile dvs si a angajatilor se pot rezolva daca apelati la o firma de curatenie, care executa serviciul de Curatenie Birouri Bucuresti.

Calitatea serviciilor noastre este prioritatea noastra. Noi redam curatenia biroului dvs, oferindu-va o locatie de o curatenie exemplara! 

Nu uitati: calitatea primeaza! Functionam dupa principii bine stabilite si mereu actionam pentru a multumi clientii. Un client multumit aduce mult mai multi potentiali clienti! De ce sa nu beneficiati de cele mai bune servicii oferite de o Firma de Curatenie Bucuresti specializata, orientata spre calitate si profesionalism?

Ne gasiti pe http://bestcleaningexperts.ro